Kiket várunk?

Kiket várunk a kollégiumba?

Szeretettel várjuk azokat az egyetemista korú lányokat és fiúkat, végzős gimnazistákat, akik számára igazi kihívás a teljesebb emberség, melynek alapja a becsületesség, a kérdezni tudás és a szakmai elkötelezettség, akik a maximumot szeretnék kihozni egyetemi éveik alatt önmagukból, akik törekszenek arra, hogy kiválóak legyenek saját szakmájukban. Szakkollégiumunk sajátossága a diverzitás, a legkülönfélébb szakokról várjuk a jelentkezőket. Közösségünk meghatározó eleme a nyitottság: kíváncsiak vagyunk egymás ötleteire, meglátásaira és véleményére.

Szakkollégiumunk nem csak inspiráló közeget, hanem életre szóló élményeket kínál. Nem csak szállást és szakmai fejlődést, hanem egy jó hangulatú csapatot, valódi otthont jelent. Közösségünkben olyan embereket ismerhetsz meg, akik a nehezebb időszakokban is kitartanak melletted; életre szóló kapcsolatokkal gazdagodhatsz. Szakkollégiumunk a jezsuitákhoz kapcsolódik, így kiváló közeget jelent azok számára, akik nyitottak a közösségi hitélményekre. A hit azonban mindenkinél a saját útját járja: szakkollégiumunkban ez egy lehetőség, amellyel érdemes élni.

Ha úgy gondolod, hogy az egyetemi éveid alatt többre vagy hivatott, ha szeretnél kiemelkedni az egyetemi tömegképzésből, akkor köztünk a helyed! Olyan egyetemisták vagyunk, akik nem elégszenek meg az érdemjegy-vadászattal, hanem a megszerzett tudásukkal valóban gazdagítani, építeni szeretnék önmagukat és  környezetüket. Kiemelkedően fontos feladatunknak tartjuk a társadalmi problémák enyhítéséért folytatott küzdést. Hisszük, hogy már az egyetemi évek alatt is tennünk kell a körülöttünk élőkért!

Ha számodra is fontosak ezek az értékek, ha hiszed, hogy van értelme egy jobb világért dolgozni, akkor neked is köztünk a helyed! Várunk!